Tiilikattojen huolto

Tiilikattojen huolto sisältää pesun, pinnoituksen, käsittelyn ja huonokuntoisten tiilten vaihtamisen uusiin. Teemme edullisia huoltoja Uudenmaan alueella taloyhtiöille ja yksityishenkilöille.

Tiilikattojen huolto voidaan toteuttaa kesäkaudella, jolloin vuorokauden keskilämpötila on yli 10 astetta. Yleensä paras ajankohta ajoittuu touko-syyskuulle. Muulloin katto ja pinnoitusaineet eivät välttämättä kuivu kunnolla ja voivat jäätyä. Huolto kannattaa varata heti, kun lumet alkavat keväällä sulaa.

Pyydä tarjous

Maksuton alkukartoitus

Tiilikattojen huolto pitäisi tehdä 10 vuoden välein, sillä katolle kertyy sammalta. Sammal kerää vettä, joka jäätyy talvella ja alkaa rapauttaa kattoa. Se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kattoon reikiä ja muita vaurioita. Silloin edessä on tiilten tai peräti koko katon vaihto.

Teemme aina maksuttoman alkukartoituksen, jossa mittaamme pinta-alan ja tarkastamme tiilien ja aluskatteiden kunnon. Jos kunto on huono eikä huolto riitä ratkaisuksi, suosittelemme isompaa remonttia.

tiilikattojen huolto Tiilikattojen huolto hinnasto

Katon pesu ja pinnoitus

Pesemme katon painepesurilla ilman pesuaineita. Tiilikattojen huolto sisältää pesun, jossa käymme jokaisen tiilen yksitellen läpi. Korvaamme samalla huonokuntoiset tiilet uusilla sekä pesemme rännit sisä- ja ulkopuolelta.

Pesun jälkeen katto käsitellään A-Clean -kasvustonestoaineella. Lopuksi katto pinnoitetaan joko värittömällä Hydroblock -pinnoitteella tai maalataan Isonit-tiilikattomaalilla. Puhdas ja käsitelty tiilikatto ei ime vettä, jolloin kasvustoa ei muodostu eikä rakennus kärsi veden aiheuttamasta lisäpainosta.

tiilikaton pesua kohteessa

Miten huolto toteutetaan?

Tiilikattojen huolto kestää normaalisti noin viikon. Katon täytyy olla kunnolla kuiva pesun jälkeen, jotta se voidaan pinnoittaa. Yleensä kuivumiseen menee 3-4 päivää. Jos sataa vettä, kuivuminen ja koko huoltoprosessi luonnollisesti pitkittyvät.

  • Tarvitsemme vesipisteen, josta tulee vettä vähintään 20 l/min
  • Suojaamme kohteet ja siivoamme paikat toimenpiteen jälkeen
  • Tarkastamme tiilien ja aluskatteen kunnon ennen pesun aloittamista
  • Tuotteilla on viiden vuoden tehdastakuu ja käsittelyllämme kahden vuoden käsittelytakuu
  • Pesemme myös asfaltilla tai kivetyksellä pinnoitettuja pihoja

tiilikatto ennentiilikatto pesun jälkeen

Tiilikattojen huolto Keravan Agentuurilta

Teemme työmme nopeasti, varmalla lopputuloksella ja edullisesti. Olemme tehneet tiilikattojen huoltoja 4-5 vuotta, ja saaneet pelkästään hyvää palautetta asiakkailtamme.

Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaastamme, mutta yhtä tärkeää on huolehtia kiinteistöstä. Sen vuoksi emme hätiköi, vaan varmistamme, että kaikki tehdään hyvän rakennustavan mukaisesti, turvallisesti, kiinteistön vaatimalla tavalla ja ympäristöä vahingoittamatta. Siivoamme lopuksi tontin ja jätämme taaksemme hyvin huolletun katon ja siistin pihapiirin.

Pyydä tarjous

Lataa esite